O nama

Indel inženjering je privatno preduzeće osnovano u Podgorici septembra 2006 godine. Počeli smo kao preduzeće specijalizovano za izvođenje više vrsta geoloških istraživanja, da bi se vremenom razvili u kompaniju sposobnu i opremljenu da na kvalitetetan način izvrši vodosnabdijevanje i odvod otpadnih voda pojedinačnih domaćinstava, naselja i gradova. Ovo se naročito odnosi na izvođenje istraživanja u cilju definisanja o obezbjeđivanja izvorišta za vodosnabdijevanje, izrada ekspolatacionih objekata (bunara, kaptaže,..), obezbjeđivanje hidromašinske i elektro opreme za transport vode (sve vrste pumpi, oprema za kontrolu i automatski rad sistema), transport vode od izvorišta do potrošača (sve vrste cijevi, objekti na trasi kao što su rezervoari i prekidne komore), izrada sekundarne vodovodne mreže i razvod hidrotehničkih instalacija po objektu, izrada automatizovanih sistema za navodnjavanje, prikupljanje i odvod otpadnih voda, kao i tretman otpadne vode.

Naš moto je “It’s all about water” jer smo sposobni da u projektantskom i izvođačkom smislu na napoznatom terenu definišemo najracionalniji način vodosnabadijevanja, dovedemo vodu do objekata, razvedemo instalacije po objektima, prikupimo, izvršimo tretman i odvedemo vodu u recepijent, sve po sistemu “ključ u ruke”. Sve ovo prati naš pravni tim kako u smislu obezbjeđivanja zakonskih uslova za izvođenje radova, tako i za dobijanje koncesija.

Kada je voda u pitanju, drugi mogu po nešto, samo mi možemo sve.

Značajan dio naših aktivnosti vezan je i za izvođenje geotehničkih i inženjersko-geoloških istraživanja kako u smislu obezbjeđivanje neophodnih podloga za izgradnju objekata, tako i u smislu rješavanja kompleksnih inženjersko-geoloških problema kao što su klizišta.

Od 2019 godine zahvaljujući kadrovskim rješenjima i opremi prisutni smo i na poslovima vezanim za projektovanje i izradu saobraćajnica.

Zahvaljući godinama rada i finansijskoj stabilnosti finansiramo projekte u oblastima građevinarstva, poljoprivrede i turizma i uvijek smo spremni da finansijski, projektantski i izvođački podržimo značajne i interesantne projekte.

Posjedujemo licence za projektovanje i izvođenje arhitektonskih, građevinskih, mašinskih i geoloških radova.